Varma mackor med murkelstuvning.
Visst är det lite lyxigt att använda egenplockade murklor på varma mackor?? Det tyckte jag i allafall, goda var de med! Lillsiss fick göra dem och jag tittade på. Och åt förstås...
Kommentarer
Postat av: Kryddburken
Åh va gott med murklor, det var länge sen jag åt! När jag var liten plcokade vi jämt murklor ute i sandskogarna i norrland, det är ju så gott! Men jag minns att man var tvungen att förvälla några gånger och att man absolut inte fick smaka när man plockade! Vad är det för murklor du har?
Postat av: Liza
Det är vanliga stenmurklor. Har kalhuggen här där skördemaskinerna gått. Två år efter att de har huggit ploppar det upp massor med godsaker i alla traktorspår i skogen!! =) Förvälls i massor med vatten i 5 minuter två gånger. Då är det mesta av giftet borta. Vi äter det inte så ofta så jag tycker det spelar liten roll faktiskt.
Trackback